FLUFFY PINK COAT

dior4
Lubasin teile, et olen Pariisis blogiga aktiivne, kuid nagu ikka ei oska oma aega planeerida. Nii palju tegemisi lendas uksest ja aknast sisse, et arvuti avasin maksimaalselt 3 korda. Kõik viis planeeritud outfiti said üles võetud, seega materjali mida jagada, on küll ja veel. Lisaks Pariisile, on tulemas koostöös H&M’ga midagi väga lahedat + ilumaailma fännidele kingiloos. Yay!
Oma mõtetes kõnnin endiselt veel Pariisi tänavatel unistades. Lihtsalt uskumatu, kuidas on üldse võimalik ühte linna nii sügavalt ära armuda. Tundsin, kuidas hingan Pariisiga ühes rütmis ja kogu see ilu on siiani uskumatu! Võib-olla tegid oma tööd ka jõulukaunistused, mis viisid totaalselt muinasjuttu rändama.
Seda (faux) kasukat nägin juba mõnda aega tagasi nii ühel kui teisel moeblogijal. Mul jäi sõna otses mõttes süda seisma, kui esmakordselt seda Lisa Olssoni Instagrami feedil nägin. Sellest sai minu kinnisidee, kuid kahjuks seda Eesti Zaras ei müüda. Pöidlaid pihus hoides lootsin, et leian selle ehk Pariisist ning see üks ja ainus S suuruses kasukas ilutses üksinda stangel, ilmselt mind oodates. HOW LUCKYY????
Koostöös SUME salongiga kuulutasin mõni nädal tagasi välja hiiglasliku giveaway. Võitjad leiad minu Instagrami kuuendalt pildilt. Palju õnne!!!
Make up by Kerli Kiiler.
Pic by Jessica Lainde.
Räägime,
Kätriin

            Zara faux fur coat/ River Island jeans/ Stradivarius boots (HERE)/ Louis Vuitton bag
dior7

dior6

dior3

dior8

dior9

dior5

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “FLUFFY PINK COAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s