BONJOUR

eiffel1
Bonjour
! Olen õnnelikult Pariisis, tegelikult juba viimased kolm päeva. Emotsioonid on laes, kõik siin ümbritsev on nii inspireeriv.
Tants on tegelikult see, mis mind siia tõi. Nimelt reedel toimub Willi’s 10th Anniversary Vogue Ball, kus minu õpilased võistlema lähevad. Surprise-surprise, ka Ninjad teevad siiski väikse etteaste, seega astun üle pika aja taaskord lavalaudadele. Täna ehitasime neli tundi koreograafiat, seega päeva esimene osa oli tõsiselt pikk ja väsitav, kuid kindlasti üks parimaid kogemusi tantsida koos maailma tippudega!!!
Pean tunnistama, et ajagraafik on siin niivõrd tihe, et kahjuks sellel korral ei jõua tutvuda kõikide vaatamisväärsustega, mida olin pikalt plaaninud. Lisaks tantsule, teen siin päris palju blogitööd, mis ei saaks ealeski tehtud tänu oma kahele inglile Jessicale ja Kerlile – merci beaucoup.
Selle võrratult ilusa kleidi kinkis Newmood.ee veebipood, kust leiab palju inspireeivat moodi. Kleidi kõik detailid viitavad Pariisile ja see oli esimene riideese, mida kohvrisse pakkisin. Kleidi juurde kombineersin minu uue täielikult lemmiku sügavsinise bakery/captain mütsi, mida olen kandnud kogu Pariisis veedetud aja.
Praegu aga lõpetan, sest aeg on siin kallis ning outfit postitusi tuleb nagu seeni peale vihma. Stay tuned!
PARIS MON AMOUR
Picture by Jessica Lainde
Make up by Kerli Kiiler
Räägime,
Kätriin

                           Silvian Heach dress (HERE)/ Zara coat (HERE)&hat/ Asos boots/ LV bag
eiffel3eiffel6eiffel5

eiffel7

eiffel2

eiffel4

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s