CALVIN KLEIN GIRL

ck2
Kui öelda sõna Calvin Klein, siis enamik inimesi seostab seda brändi klassikaliste bokserite, spordipesu ja logoga T-särkide/pusadega. Kolmapäeval jalutades Ülemiste Calvin Kleinis, vaatasin tooteid hoopis teisi piluga, siin on ju nii palju enamat, kui spordipesu ja valge T-särk. Kokku stiliseerisin kolm komplekti ning see veinipunane sulemantel sobib ideaalselt siia vihmasesse pühapäeva.
Sulemantli alla kombineerisin dressipluus-kleidi, mis on väga sarnane CK klassikalise pusaga, kuid pikem. Seda tuunikat saab ideaalselt kanda ka pükstega, seega leian, et tegemist on väga multifuksionaalse riideesemega.
Oh ja no see seljakott! See on piisavalt väike, et igapäevaselt seljas kanda ning samas nii suur, et mahutab minu Macbooki vabalt sisse. Mulle meeldib just selle Calvini Kleinile omane lihtsus ja stiilipuhtus. No ja muidugi fakt, that you can never go wrong with black.
Pean tänama ka oma super-hüper tiimi, kes aitasid mul selle fotosessiooni teha selliseks, nagu olin seda ette kujutanud. Kaks kätt tõstan üles verivärskele meikarile Kerli Kiilerile (tuvu temaga SIIN), kes on omal alal tõeline talent! Jaaaa minu Jessica, kes on 90% blogipiltides süüdi ja vastutav isik.
Eile oli üks kõige meeldejäävamaid päevasi. Peale lõunat suundusin Raw fotostuudiosse, et pildistada Sandra uuele salongile pisut reklaammaterjali (peagi näete tulemust). Lõpetasime õhtul kuue ajal ning siis liikusime JJ’ga kibekiirelt Triinu sünnipäevale (PS! Vaata minu Insta storyt ja näed, millise peoga ta hakkama sai), kus ei puudunud Lauri Pedaja, Juss Aasma ja õhtu nael Anne Veski!!!!!!! Dammnnnn, kui haige see kõik oli, mul läheb veel paar päeva aega, et see kõik üldse kohale jõuaks.
Räägime,
Kätriin

                                       Everything from Calvin Klein/ BACKPACK/ COAT/
ck11

ck3

ck4

ck9

ck5

ck6

ck7
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s