KENZO X H&M

kenzo8
Baltic Session on ametlikult lõppenud, kuid järeltööd jätkub tänaseni. Festival kujunes täpselt selliseks, nagu me seda ette kujutasime. Kindlasti oli tegemist sündmusega, mida mäletan veel aastaid! Suurelt ja valjult lubasin kõikidele, et peale Baltic Sessionit puhkan ning parim viis end maailmast välja lülitada on sõita Viljandisse, kuid täna on juba reede ja ma teen kõike muud, kui puhkan. Tegelikult olin natuke tubli ka, olen saanud nii paljusi tegemata asju järele teha ja lõpuks saan keskenuda blogile.

Eile aga oli mul super võimalus tutvuda Kenzo x H&M kollektsiooniga. Tegemist on ühe kõige crazy’ima kollektsiooniga, mida olen üleüldse oma silmaga näinud ja katsunud! Mustrid, mustid ja veelkord mustrid – on selle märksõna. Esindatud on tiigritriibud, medaljonimustrid, suurendatud võrgumuster ja looma- ning  lillemustrid. Kohati on isegi mõnel rõivaesemel kasutatud mitut mustrit korraga. Kollektsioonist ei puudu ka naiselikud detailid, eriti palju on kasutatud rüüse, plisseed ja krookimist.
Olgu see nii hull kui tahes, aga mina igatahes olen 3. novembril kell 8.00 Postimaja H&M uksetaga. Viimased kaks disainerkollektsiooni on siiani kindlal kohal minu garderoobis ning olen veendunud, et ka Kenzo ei jää siltidega riidepuule rippuma.
Räägime,
Kätriin
kenzo5

kenzo3

kenzo9

kenzo6

kenzo2

kenzo4

kenzo1

kenzo7
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s