CAMEL COAT X JEANS

r5
Tervitused siit JJ-Street stuudiost, kus kõik Baltic Sessioni tiimiliikmed (k.a mina) on maksimaalselt hõivatud ja tegusad. Varastan seda väärtusliku aega, et teile “tere” öelda ning peagi jooksen juba Salme Kultuurikeskusesse, et kinnitada veel viimased detailid seoses Vogue Balliga. Kes vähegi tegeleb tantsimisega ning on huvitatud tänavakultuurist, siis Baltic Session festival on must have. Pileteid saab nii minult, kui ka Piletilevist, aga ole kiire, sest isiklikult on mul veel viimased 10 piletit.
Kui juba Baltic Sessionist juttu, siis ära unusta külastada järgmisel kolmapäeval (19.okt kell 16.00-20.00) Urban Kirbuturgu. Esimesed 25 külalist saavad hinnalised kingikotid, seega ole kõige hiljem kohal 15.30
Pildid tegime Getriga vahetult enne Riiast lahkumist. Maja mille ees rõõmsasti poseerisin oli tegelikult parlament, kus politsei meid loomulikult minema kihutas. Haha, õnneks saime pildid tehtud ja saan need päikselise päeva pildid postitada blogisse. Nii tore on vaadata ennast blogis üleslööduna, sest praegu mul pole hommikuti rohkem aega kui 15 minutit, et hambad ja nägu pesta ning dressid selga ja stuudiosse tööle.
Räägime,
Kätriin

                         Zara coat & jeans/ Michael Kors sneakers/ Louis Vuitton bag
r4

r1

r6
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s