LONG KNITTED SWEATER

sin1
Täna tähistan, sest olen nüüd paberitega treener. Võitlesin selle eest ligikaudu aasta ning lõpuks on see tehtud. Üleüldse tunnen end kuidagi väga rõõmsana, ilmselt suure panuse annab sellele päike, mis on olnud kadunud juba viimased nädal aega.
Nädalavahetus sai veedetud koos emaga. Need kolm päeva aeg lihtsalt lendas ja kui saabus pühapäeva õhtu, siis korra tekkis küll kõhedus, sest ma lihtsalt ei ole esmaspäeva inimene.
Teadagi juba järgmisel kolmapäeval (19.okt) toimub kolmandat aastat kurikuulus URBAN KIRBUTURG!!!! Kirjutan sellest peagi pikemalt, kuid pidin lihtsalt mainima, et viimased vabad kohad on veel alles. Nagu meil kombeks, on ka sellel aastal palju üllatusi varuks. Esimest korda jagame külalistele kingikotte ning selle aasta V.I.P müüjate list on eriti värvikas. Näiteks võite sobrada Merilin Taimre aka Paljas Porgandi, Mari-Liis Suvi, Anna Elisabeth Kaljuvee garderoobides ja veel paljude teiste tippblogijate riidekappides.

Tänase päeva saatsin mööda pikas kapsunkleidis, mis on saanud nii palju positiivset tagasisidet. Olen sellest talvekleidist sõltuvuses, kuna see on täiesti ajuvabalt soe, istub ideaalselt, super pehme ja ei torgi. Leiad selle kaunikese Lindexi kauplustest ja veebist.
Praegu aga pean kiirelt lõpetama, sest homme sõidan esimest korda blogiga väljaspoole Eesti piire. Jälgi mind Snapis/ Instas, et teada saada kuhu mind ja teisi blogijaid/ ajakirjanikke sõidutatakse. Lähen pakkima.
Räägime,
Kätriin

                                    Lindex knitted dress (HERE)/ Asos boots/ Versace Jeans bag
sin4

sin2

sin5
sin8

sin6

sin3

sin7

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s