TULLE X DENIM SHIRT

 

seelik3
Carrie Bradshaw
on tuntud mitme asja poolest – ajakirjanikuna, suhete parandajana, kuid päeva lõpuks meenutan teda ikkagi kui moeikooni. Kes meist ei ihkaks tema ahvatlevat garderoobi ning seda moetaju, millega ta on end ajalukku kirjutanud. Pannes silmad kinni ja mõeldes tema ühele outfitile, siis näen seal Carriet ringi jooksmas oma tüllseelikuga.
Kes iganes ka ütleb, et tülli võib kanda ainult pidulikel puhkudel või suvel, siis ta eksib rängalt. Sa võid kombineerida väga palju üllatavaid look’e – casualist kuni amtlikuni, tänava stiilist funkyni, valikuid on lõputult. Sama lugu on jalanõudega, kõige lihtsam viis kanda tüllseelikut on koos kontsadega, mina aga eelistan vabaaja tosse või biker boots’e. Proovi kombineerida tülli millega iganes ning tunne end kui printsessina päevasel ajal.
Liigume nüüd siit aga edasi, käimas on ju minu sünnipäeva nädal. Kahjuks ei jõudnud kõikidele õnnesoovijatele personaalseid tänusõnu edastada, kuid teen seda siin ja käsi südamel. Aitäh, et tegite minu päeva täiuslikuks. Laupäeval korraldas JJ pisikese üllatuspeo, kus koos väga lähedaste sõprade ja vanematega veetsime aega restoranis ning hiljem kokteilibaaris Horisont. Eile aga suutsid mind taaskord üllatada minule ühed kõige tähtsamad inimesed – õpilased. Te suutsite panna mu päevale nii toreda punkti ja nad ei lõpeta minu hellitamist at all. Praegu aga hüüab Bennu õue ning peale sünnipäeva söömist ootab mind karm trenn ja palju tööd.
Pildis tegu Jessica.
Räägime,
Kätriin

               Zara skirt and denim shirt/ New Balance sneakers/ Louis Vuitton bag
seelik7

seelik2

seelik5

seelik6

seelik1

seelik4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s