B&W

0a6b9832
Viimases postituses lubasin ühte pisikest üllatust uute piltide näol. Viimased kaks shooti koos JJ’ga osutusid niivõrd populaarseks, et kibelesin juba ammu uue seeria järele. Viimased fotoseeriad on olnud pigem liikuvad ja sportlikud (vaata SIIN & SIIN), kuid seekord proovisime hoopis midagi uut ja läheneda sootuks teise nurga alt and I LOVE IT !!! Need pildid on tehtud Raw fotostuudios tund enne TV3 juubeligalale minekut ning sellised me siis välja nägime (haha väga James Bond või ei :D). Seekord pildistas meid super talendikas Magnus Heinmets. Lisaks fotograafi oskustele hindan ülekõige suhtlust kliendiga ning kuidas klient ennast võtteplatsil tunneb. Ja just meeldiva õhkkonna tekitamises on Magnus omaette meisterklass. Väga lihtne on temaga pildistada ning ühtlasi oskab ta väga hästi kaamera ees juhtnööre anda. Lõppkokkuvõttes oleme kõik kolm tulemusega väga rahul ja selle rahulolu saavutasime just tänu meeldivale õhkkonnale, mis võtteplatsis valitses, me kõik nautisime seda väga! Kes teab, ehk leiavad need pildid koha meie kodu seintel.
Make up by Triin Voldek 
Hair by Sandra Loit
Pic by Magnus Heinmets
Räägime,
Kätriin
0a6b9844

0a6b9907

0a6b9797

0a6b9968

0a6b9773

0a6b9840

0a6b0009
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

One thought on “B&W

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s