BEHIND THE SCENES

m3
Reedel toimus TV3 juubeligala ning kes mind Instagramis või Snapis jälgib, siis ilmselt tüütasin teid videodega täiesti surnuks. Kuna üritus oli siiski niivõrd lahe, siis ei saanud oma näppe kaamerast eemale.
Seekord tahan aga hoopis rääkida minu TV3 sünnipäeva välimusest, selle kohta tuli nii palju kirju ja küsimusi, et proovin selles postituses nendele vastused anda. Ürituse dress code oli black tie ehk siis pidulik riietus. Kleidi leidsin juba mitu nädalat tagasi, kuid esimese korraga tellisin vale suuruse ning see tuli tagasi saata. Päev enne üritust jõudis uus kleit postkontorisse ning jumal tänatud, et see sobis mulle kui valatult.
Armastan endale küll meiki teha, kuid suuremad üritused jätan siiski meikari kanda. See, mis mulle pähe joonistati oli puhas kunst. Suurimad tänusõnad lähevad Triin Voldekile, kes muretses minu meigi pärast rohkem, kui ma ise. Ühtlasi ta soovis teha ka proovimeigi (nagu hakkaks abielluma…), et kõik oleks perfektne ja nii see välja kukkuski. Ma ei tea meikarit, kes pühenduks oma töösse sellise kire ja armastusega, kui seda on Triin!
Lisaks suurepärasele meigile, sain sadu kiitvaid noolekesi juuste kohta. Sandra (leia ta SIIT)on minu blogis ka varem läbi käinud, sest ma ei hoia häid tegijaid vaid enda teada. Jah, tema on see, kes minu ronk mustad juuksed on värvinud säravaks blondiks ja sealjuures neid minimaalselt kahjustades. Seekord aga tegi Sandra mulle TV3 juubeligalaks väga minimalistliku soengu, mis oli kogu minu outfiti juures kirss tordile. Kusjuures patsi tegime juba kell 12 päeval ning üritus hakkas ise kell 19.00 ja terve selle aja vältel, kuni ürituse lõpuni ning koguni järgmise päevani püsis see muutumatuna. Haha, isegi laupäeva õhtul käisin selle sama soenguga restoranis, kuna see lihtsalt püsis niivõrd hästi.
Jagan teiega behind the scenes pilte, et näeksite minu meiki ja soengut pisut lähemalt. Peagi aga tuleb siia väike üllatus fotosessiooni näol, mille tegime Magnus Heinmetsaga.
Ilusat nädala algust,
Kätriin

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s