LONG CARDIGANS

hall6
Ilmamees sosistas, et suvesoojus saadab meid veel mõne hea nädala. See on ideaalne aeg kanda kergeid mantleid/jakke, mis on üsna harv nähtus meie kliimas. Kui aga vaadata poeakendele, siis näeme, et kauplused on teinud ettevalmistusi talveks. Ära lükka kapsunite ostu enam pikalt edasi, kuna külmakraadid saabuvad ootamatult. Just praegu on ideaalne aeg soetada sossumaid “vanaemade” lemmikuid, kuna kõige uuemad ja värskemad kollektsioonid on hõivanud stanged ja riiulid.
Oversize riided on juba pikka aega kandnud runwayde kuninga tiitlit ning see trend ei taha siiani lõppeda. Sügis/talv 16 moelavad on vallutanud eriti pikad ja laiad püksid, ekstra suured sviitrid, särgid ja lohvakad kampsunid ning mantlid. Kõige enam olen ärevil just suurte sviitrite ja kampsunite osas, need annavad nii palju vabadust ja liikumist.
Selle hooaja esimese kampsuni haarasin endaga kaasa Lindexist. Valik oli raske ja keeruline, kuna neid leidub seal pea igas suuruses, värvis ja tegumoes. Kindlasti see ei ole minu viimane ja ainus kampsun, mida plaanin sügus/talv hooajal uhkelt kanda.
Räägime,
Kätriin
                                        Lindex cardigan (HERE)/ Zara pants, boots and bag
hall4

hall12

hall5

hall88

hall1

hall2
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s