SOME INTERVIEWS

ajakiri
See on enam kui tõsi, et september on aasta kõige kiirem aeg, jõulud pole selle kõrval midagi. Praegu toimub minu elus tohutult palju ning sebimist on metsikult. Aasta 2016 on suurim muutuste aasta ning tundub, et sügis on justkui pikk finaal. Alates novembrist saan korra hinge tõmmata ning jätkata sealt, kus olin oma asjadega pooleli jäänud. Selle kõige juures olen ülimalt tänulik nende võimaluste eest, mis mulle on antud.
Rääkides tegusast aastast ja sealjuures suurtest muutustest, siis septembrikuus olen andnud mitmele väljaandele intervjuusid, mida soovin teiega jagada. Ajakirjas Buduaar räägin oma lemmik toodetest, ilma milleta hetkel oma elu ette ei kujuta. Loe artiklit siit – katriin_uus-3 . Leiad sealt minu lemmikud juuksehooldus tooted, päikseprillid, jumestuskreemi ja palju muud.
Teine hea uudis on aga see, et laupäeval toimub armastatud Buduaari LIVE turg, kuhu olen kutsutud oma riideid müüma. Keegi oleks justkui minu mõtteid lugenud, sest see tuli täpselt sellisel ajal, kui olin oma riideid sorteerinud ning müüki tulevad asjad kõrvale pannud. Kõigest mida juba sellel laupäeval Saku Suurhallis müün, saad lugeda Buduaari veebilehelt (loe SIIT).
Last but not least, pisike intervjuu ilmub peagi ka ajakirjas Iluguru, kuid sellest räägime juba pisut hiljem. Liikudes iluteemadelt kõrvale, siis augusti viimasel päeval ilmus Pärnu Postimehes uudis minu põhitööst ehk tantsust (loe SIIT). Seniks aga võtame plusskraadidest viimast ning veedame maksimaalselt aega värskes õhus.
Räägime,
Kätriin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s