BIKER BOOTS X BACKPACK

r2
Juba järgmisest nädalast alustan Pärnus treeningutega. Kes vähegi tunneb huvi, siis http://www.jjstreet.ee leiate kogu informatsiooni. Ühtlasi Pärnu Postimees avaldas minu linna tulekuga artikli (loe SIIT). Sellest saab olema minu elutöö ning olen endaga sõlminud kokkuleppe, et annan endast kõik ja rohkemgi veel, et see linn särama lüüa. Samuti kõik vogue huvilised saavad seda stiili õppida nii Tallinnas, kui ka Tartus. Võtame uusi õpilasi vastu terve septembrikuu vältel, kuid ole kiire, sest rühmad juba täituvad!
Eelmisel reedel müüsime Evaga Telliskivi Kirbufestivalil garderoobid tühjaks, suured tänud kõikidele, kes leidsid midagi enda riidekappi. Sain küll 70% asjadest müüdud, kuid 30% ja veel enamgi asju müün ära Buduaar Live Turul (müüma tulen ainult laupäeval/10.sept). Kes tahab juba varem minu garderoobis šopata, siis lisasin mõned lemmikumad riided/jalanõud Buduaari B-Turule (vaata SIIA).
Nagu ikka minu postitused kipuvad venima pikaks, eriti kui kirjutan niivõrd harva. Siiski paar rida näpistan outfiti jaoks. Kannan kahte must have eset, mis peaks olema iga moest lugupidava inimese kapis (ok just kidding). Minu jaoks on selle hooaja kõige armastatumaks trendiks saanud biker bootsid ja seljakott. Kannan neid kahte eset seni, kuni tükid on järgi.
Pildid aitas teha Jessica.
Räägime,
Kätriin

Everything from Zara
r3

r1

r6

r5

r8

r7

r4
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s