WHITE DRESS

val8
Oleme rõõmsalt ja õnnelikult Amsterdamist tagasi. Kui küsite, kuidas reis läks, siis vastus on, et suurepäraselt. Ausalt ma isegi ei osanud uneski näha, et sellest tuleb niivõrd hea puhkus. Veetsime Hollandis 4  väga meeldejäävat päeva, mis läksid küll meeletu kiirusega, kuid sellest hoolimata oleme väga puhanud.
Väga põhjaliku postitsut reisit ei tee, kuna blogipiltide tegemine on samuti töö ning üldjuhul proovin puhkusel olla kõigist kohustustest vaba. Küll aga tegin reisi jooksul palju snape ning loodan, et nautisite Amsterdami koos meiega. Siiski-siiski on tulemas üks väga vinge postitus külastusest Nickelsoni showroomi (tuleb ka väike videoklipp).
Tänase postituse pildid tegime Kreetega juba kaks nädalat tagasi, lihtsalt aja puuduse tõttu ei olnud aega neid teiega jagada, kuid proovin olla järgmine kord tublim. Tegemist on taaskord H&M Trend S/S16 kleidiga, mis peaks praegu Postimajas olemas olema. Outfit on lihtsamast lihtne, sest musta ja valgega on raske mööda panna.
Lisaks anna teada, et kõik Vogue tantsustiili huvilised on oodatud 27.08 ja 30.08 tasuta proovitrenni. Rohkem infot saad SIIT.
Pildid tegi Kreete Uusatalu (tutvu temaga SIIN).
Räägime,
Kätriin
 H&M Trend dress/ Zara heels/ Bag from Kaubamaja
val6

val3

val5

val1

val4

val7

val2
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “WHITE DRESS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s