BABY PINK X GREY

ro2
Ilusat taasiseseisvumispäeva armsad! Võrratu laupäeva kas pole. Vaba päev ei tähenda puhkust trennist, seega olen täna olnud tubli ning oma trennid sain juba tund tagasi tehtud. Nüüd on eriti hea vastu võtta nädalavahetus. Tänast tähtsat päeva tähistame sõpradega Tai Bohis. Naudime head sööki, jooki ja võrratut seltkonda. Kuidas teie armastate tähistada riigipühasid?
Muide, eile soetasin oma Sony a5100 kaamerale objektiivi, mis loodetavasti viib minu blogi teisele levelile. Pole veel jõudnud sellega mängida, aga ehk homme/ ülehomme saan esimesed pildid tehtud.
Oeh, veel on nii palju öelda…aga proovin kuidagi oma jutud kokku tõmmata. Järgmisel laupäeval (27.08) müüme Evaga Kirbufestivalil oma garderoobid tühjaks. Tulge ja aidake meil stanged tühjaks müüa. Eelmisel aastal läks aga niivõrd hästi, et sain lahti kolmest kohvritäiest. Täna/ homme alustan pakkimist ning kes soovib piiluda kohvritesse, siis jälgige mind Snapis – katriinkubar.
Lõpuks jõuan outfiti juurde. Seekord esindan H&M Trendi ning selle suve lemmik värvikombot – hall ja lõheroosa. Leidsin oma uue lemmiku lõheroosa bomberi H&M showroomist. Olin nagu laps kommipoes, kelle jalad läksid jopet nähes nõrgaks. Olen super õnnelik (ja lucky), et bomberid on ka A/W16 hoojala IN, kuna need on täielikult vallutanud minu riidekapi. Kõige enam armastan oma uue bomberi juures selle lõiget – see on nii mõnusalt suur ja lohvakas. Lisaks ei saa üle ega ümber õhkõrnast kangast, mis päikse käes justkui sillerdab. Kui see juba müüdud ei ole, siis kiiremad leiavad selle Postimaja H&M’st.
Pildid tegi mega lemmik Kreete Uusatalu (tutvu temaga SIIN)
Räägime,
Kätriin

                                         H&M Trend dress & bomber/ New Balance sneakers
ro5

ro4

ro1

ro7

ro3

käts6
Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s