EVERYDAY CASUAL

gladi4
Long time no see
…aga olen tagasi! Kaks nädalat laagrit saigi läbi ja nüüd siis viimane suvekuu, mis on ühtlasi üks kõige teguderohkem kuu. Peagi avame taaskord tantsukooli ning tegutseme juba JJ-Street Baltic Session festivaliga. Mulle meeldib siiski ütlus, et kes teeb, see jõuab ja täpselt nii ongi. Sellegipoolest plaanin võtta suvest veel viimast ning pikki pükse ei kavatsegi enne sügist kanda.
Outfit on seekord väga casual. Sügisel/talvel kannan seda rohelist riideeset jakina ning suvel kleidina. Nii vähe on tegelikult riideid, mida saab kanda igal aastaajal. Kusjuures kandsin seda kompleti ühel laagri päeval ning mitu korda küsiti, et oii seda outfiti ei olegi varem sinu seljas näinud, kas sellest tuleb ka blogipostitus. Tegelikult otseselt ei plaaninud, aga tänu teravatele silmadele ja kiidusõnadele otsustasin, et jagan oma outfit of the day ka laiemale ringile.
Räägime,
Kätriin

                                                            Everything from Zara
gladi7

gladi6

gladi8

gladid1

gladi5
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

 

2 thoughts on “EVERYDAY CASUAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s