WHITE DRESS x GLADIATORS

vil4
Pole vist suur üllatus, et olen gladiaatorite suur fänn. Nüüd aga on mul mustadele Kurt Geiger gladiaatoritele konkurentsi pakkuda uute beežide sandaalidega. Kuna kannan KG sandaale niivõrd palju, siis teadsin, et vajan ühte paari juurde, kuna muidu lihtsalt tüdinen nii mina, kui ka minu lugejad nendest jäädavalt. Kusjuures skoorisin need Zarast, täpsemalt veebipoest. Lisaks sain need poole hinnaga – WIN WIN.
Ja rahu! Ei, ma ei kanna nii lühikest kleiti, täpsemalt on tegemist playsuitiga ehk selle kleidi all on tegelikult püksid. Ilus on see küll, aga jube ebamugava. Kinni käib see umbes kümnest nööbist ja no arvake, kui raske on sellega tualetis käija. Lisaks on see valge ehk üks plekk ja olengi sellega ühelpool. Ah teate, elame vaid korra ja ma tõesti ei suuda mõelda 24/7 ratsionaalselt. Kui see mulle nii väga meeldib, olenemata ebamugavustest, siis why not?
Eilsest hakkas kahe nädalane laager Camp of Hip Hop, mis laias laastus tähendab seda, et viibin need viimased juulikuu päevad Liipa Talus. Küll aga on mul siiski plaanitud mõned outfit pildistamised, seega siia ei plaani suurt pommiauku tekitada. Homme on meil taaskord Joeliga ühine shoot, las see jääb saladuseks, mis pildistamisega on täpsemalt tegemist, aga märksõnaks on H&M. Põnev, või mis?
Pildid tegi Meryl Mägi.
Räägime,
Kätriin

                                                              Everything from Zara
vil1

vil3

vil8

vilj2

vil7

vil6
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “WHITE DRESS x GLADIATORS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s