BABY BLUE

NY7A0559
Olen oodanud nende piltide üleslaadimist juba pikkisilmi. Ilmselt olete juba märganud, et viimased pildid on teinud Kreete ning kuna võtsime kaadrisse kolm erinevat outfiti, siis shooti kohaks valisime Kumu, kuna seal on 100 erinevat nurka. Naudin väga temaga pildistamist ning tõesti pole ammu nii mugav olnud poseerida kaamera ees. Kuidas Teile viimased pildid meeldivad?
Jõuame nüüd outfiti juurde. See on nüüd kolmas ning ühtlasi ka viimae Kumu shoot. Leidsin selle kleidi H&M Showroomist ja olin valmis selle kleidi eest surema. Teadagi olen off-shoulders’ite suur fänn, kuid tihtipeale need kipuvad õlgadelt maha libisema, kuid mitte see kleit. See istub lihtsalt va-la-tult! Ütlen ausalt, mina pole seda H&M’s isegi näinud, ilmselt osteti kogu partii vääääga kiiresti välja. Ühtlasi on see H&M Trend kollektsioonist, mis tähendab seda, et neid müüdi ainult Postimajas. Olen sellele kleidile väga tänulik, ei mäletagi millal oleks nii palju komplimente saanud. Ilmselt kõik teavad seda tunnet, kui oled leinud asendamatu riideeseme, jah see tunne mind praegu valdabki.
Pildid tegi Kreete Uustalu (tutvu temaga SIIN).

                           H&M Trend dress/ Lindex sunglasses/ New Balance sneakers
NY7A0533

NY7A0631

NY7A0643

NY7A0536

NY7A0636

NY7A0683

NY7A0624
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “BABY BLUE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s