NICKELSON

DSC_1034
Olen viimasel ajal eemal olnud ja seda nii tahtlikult kui ka mittetahtlikult. Nimelt võtsin pisut pühadel aja maha ning olin virtuaalmaailmast eemal. Kuid nädalavahetusel oli mul planeeritud paar shooti, aga juhtus selline õnnetus, et suutsin end päikese käes söeks kõrvetada. Asi on kohe päris hull, nägu on villis ja juba kolmandat päeva keha maha ei jahtu, seega ei oska öelda, millal jälle kaamera ette saan. Mul on mõned ilutooted veel katsetamata ehk saan kirjutada mõne arvustuse või näiteks 10 fakti endast, mis arvate?

Sellegipoolest saan jagada täna teiega siiani kõige erilisemat fotoshooti. See on mulle nii südamelähedane, kuna see on minu ja Joeli esimene ühine täispikk shoot. Pildistasime Nickelson brändi jaoks, mida saab nüüd ka Eestist osta! Olen seda brändi aastaid luuranud ning vesistanud, aga kuna selle kättesaamine tundus olevat pisut keeruline, siis õnneks nüüd on see meile nii lähedal. Nickelson on üks kirglik elustiili bränd, milles kandja saab ennast hästi tunda olenemata tujust või päevakorrast. Nickelson mõistab, kui oluline mõju on heal väljanägemisel enesetundele.
Kasuta Streetshopone veebilehel (SIIN) minu sooduskoodi: KYBONE10 (hetkel veel ei kehti Nickelson brändi puhul).
PS! Nickelsoni kogu kollektsioon -40%. KIIRUSTA!
Pildid tegi Paul Meiesaar.
Räägime,
Kätriin
                                               Everything from Nickelson (HERE).
DSC_1780

DSC_1060

DSC_1647

DSC_1272

DSC_1370

DSC_1607

DSC_1977

DSC_1881

Follow me on Bloglovin
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “NICKELSON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s