ECCO INTRINSIC TØFFELi

ecco2
Kes mind Snapchatis jälgib, märkas, et Ecco saatis mulle mitme kilose kingipaki. Ütlen ausalt, et ei ole kunagi ennast seostanud Ecco brändiga. Olin arvamusel, et tegemist on vanainimeste jalanõudega, kus disainile ei pöörata suurt rõhku. Tegelikus on see, et ma isegi ei pistnud oma nägu Ecco poe uksest sisse. Kahjuks me juba kord oleme sellised, et elame eelarvamuste najal, aga ise pole asjaga kokku puutunudki.
Ühesõnaga…nüüd on nii, et minu kapis ilutseb juba kaks paari Ecco jalanõusid. Täna, aga räägin uuest kollektsioonist ECCO INTRINSIC TØFFELi. Tegemist on ülimugavate (jah, üliiii) sandaalidega ning tahaplaanile pole jäetud ka disain (PS! neid on saadaval kuues erinevad värvitoonis). Kohe kui paki avasin, proovisin sandaale jalga ning mitme tunni möödudes märkasin, et kannan neid endiselt. Peale seda oli selge, et olen leidnud asendamatud jalanõud. Kuna mul on lampjalgsus, siis tundsin, et jalg on õiges asendis. Praegu, aga on need truud kaaslased pikkadel jalutuskäikudel Bennuga.
Räägime,
Kätriin
ecco11

ecco3
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s