BLOG AWARD OVERVIEW

0A6B4024
Lubasin, et kirjutan pisut lähemalt Blogiauhindade jagamisest, aga pea iga teine blogi on teinud sellest üritusest põhjaliku ülevaate. Seega ei peatuks pikalt selle teema juures. Siiralt tahan tänada inimesi, kes elasid mulle kaasa ja kogu selle meedikära juures veendusin, et tegelikult elab Eestis nii palju suure südamega inimesi. Olin üllatunud, kui palju on mul toetajaid ja teie pikad kirjad andsid mulle hoogu, et oma blogi ehitada kordades paremaks. Isegi kui ainult üks lugeja leiab minult insipiratsiooni, siis minu töö on siinkohal tehtud. Aitäh Teile!!!!!!
Üleüldiselt oli üritus väga tore. Inimesi oli oodatust rohkem, korralikud sponsorid ning kõik nägid väga viisakad välja. Lõpuks sai silmast-silma kohtuda motiveerivate inimesetaga, kellega olen suhelnud vaid sotsiaalmeedia vahendusel. Seega väga success laupäev.
Kindlasti on ülipõnev lugeda, mida keegi üritusel kandis, aga ausaltöeldes ei pööranud sellele suurt tähelepanu ja minul pole õigust kellegi väljanägemist kommenteerida. Üldpilt oli igatahes väga kena.
Lisan siia nüüd teise ringi viimasest fotoshootist. Aitäh super andekale fotograafile!
Peace, love, unity and having fun 🙂
Pildid tegi Magnus Heinmets.

Räägime,
Kätriin0A6B4030

0A6B4054

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s