PINK DRESS

Roosa1
Värviliste kleitide seeria jätkub ja seda tänu Lindexi suurepärasele kleidivalikule. Kannan väga vähe kirkaid värve, kuid usun, et iga tüdruku garderoobis võiks olla vähemalt üks silmapaistev värvikirev kleit.
Eelistan oversize kleite liibuvatele ning seetõttu võitis see minu südame juba enne, kui seda selga jõudsin proovida. Viimase lihvi andsin uute lemmikute lace up kingadega, musta clutchiga ning roosade huultega. See look paneb mind ka seesmiselt särama ja väga raske on roosas mullis hoida negatiivsust.
Praegu aga olen jõudnud koos JJ, Bennu ja mõne crew liikmega Tartusse. Sättisime end ilusti hotelli ning enne Vogue tantsukoolitust pugesin valgete linade vahele ning naudin seda hetke, et saan teiega lobiseda.
Oh ja homme on ju kauaoodatud blogiauhindade jagamine! Tallinnasse jõuan üpris hilja, umbes kuue ajal. Otse bussijaamast kihutan Triin Voldeki juurde meiki ning peale seda on mul 10 minutit aega, et end riidesse panna. Enne üritust lähen pildistama fotograafiga, kelle töid olen pikalt jälginud (so exciteeeeed), aga las ta jääb praegu üllatuseks, siis on hiljem põnevam pilte vaadata ;).
Pildid tegi Meryl Mägi.
Räägime,
Kätriin

Lindex dress (HERE)/ Zara sandals (HERE)/ ABC King bag.
Roosa4

Roosa6

Roosa3

Roosa5

Roosa2
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s