KHAKI X KHAKI

khaki1
Kiirustasin just trennist. Täna jooksin lindil 10km ning peale seda suundusin bodyattacki. See võib tõesti tunduda pisut hullumeelne, aga olen sellise koorumusega harjunud. Mõnel päeval, kui piirdun ainult jooksmisega, siis 10km tundub nagu oleks alles soojenduse teinud. Jälgides teiste Instagrami ja Snapchati, näeb, et sport on tõesti massides ja inimesed naudivad seda! Kusjuures motivatsiooni leian kõige enam sotsiaalmeediast. Mõne inimese keha lihtsalt teeb kõige paremas mõttes kadedaks.
Tänane päev aga pole sugugi lõppenud, lisaks tuhandele töökohustusele olen oodatud kell 17.00 Lindexi showroomi, kus teeme tutvust suvekollektsiooniga. Armastan neid kokkusaamisi ning naudin chit chatida teiste blogijatega. Need üritused annavad mulle alati nii palju motivatsiooni ja selgust, et teen õiget asja. Lisaks kõigele näen oma tarka Merylit, kes praegu upub eksamitesse.
Homme veedan päeva Tartus. Lähen elan oma tublidele vogueritle kaasa, kes esinevad homme 16:45 Kaubamaja ees. Peale seda võtame tantsijatega aasta kokku ning järjekordne päev ongi õhtusse jõudmas. Näpistan oma tihedast graafikust pool tundi, et külastada Tartu uut kaubanduskeskust. Ma ei tea mis, aga miski tõmbab mind selle ülikooli linna poole.
Need pildid on mul seisnud juba pikemat aega riiulis, kuna sada muud asja tuli vahepeal postitada. Pildid on tehtud esimeste soojakraadidega ning üle pika aja ei pidanud susse püsti viskama selle tohutu külma tõttu, mis meid pool aastat kimbutas. Hea uudis on aga see, et kogu outfit on poodides veel saadaval, seega ei ole selle postitusega lootusetult hiljaks jäänud. Püüan võimalikult palju üles pildistada riideid, mis hetkel ka reaalselt saadaval.
Seekord siis kannan oma lemmikuid kingi, mis on ka varem blogist läbi käinud. Kahjuks ei saa öelda, et tegu on maailma kõige mugavamate kingadega, kuid samas pärast pikka üritust jalad otsast ei ole kukkunud. Teadagi olen üks suur khaki värvi austaja, siis ei puudu minu garderoobist ka klassikaline “meeste” särk. Seda on lihtne peale visata igale teksale ning nagu näha siis ka kontsaga töötab väga hästi.
Räägime,
Kätriin

Zara blouse (HERE)/ River Island jeans/ Public Desire heels (HERE)/ Michael Kors bag
khaki7

khaki3

khaki4

khaki5

khaki2

khaki6
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “KHAKI X KHAKI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s