PINK DREAM

20160522-IMG_8322
Tere jälle laupäev, alles me nagu kohtusime…no lihtsalt nii kiiresti ei saa aeg lennata. Viimased kaks päeva olen ringi jooksnud nagu hull ja mitte midagi ei ole suutnud ära teha. Kuna sain uue arvuti, siis pidin nii vana kui uue viima hooldusesse, kus tõsteti senisest Macbook Air’st uude Macbooki kõik ümber. Arvutid sain kätte aga reedel enne tööpäeva lõppu, mis on tegelikult üsna hea vabandus, miks ei ole saanud uut postitust teha. Õnneks sellel ajal, kui minu kõige tähtsam töövahend oli hoolduses, siis mul oli võimalus osaleda kahel blogijatele mõeldud koolitusel. Nimelt neljapäeval oli neid isegi kaks.
Usun, et enamik teist on kursis, et üleeile avati Kaubamajas uhkelt Urban Decay osakond. Samal päeval kell 16.00 korraldati blogijatele meigikoolitus ning koolitajaks ei olnud keegi muu, kui Urban Decay rahvusvaheline meigikunstnik Jillian Ward. Reede hommik algas Lancome brunch’ga, kus tutvustati meile uut Energie De Vie sarja. Kõik, kes jälgivad mind Snapchatis on üritustega rohkem kursis (katriinkubar), kuid peagi teen mõlemast kooltitusest blogipostitused.
Eile umbes nelja ajal korjas Joel mind Kaubamajast ning suundusime Trühvlisse. Peale seda vaatasime üle kõik Telliskivi ümbruses olevad uued kohvikud, külastasime vanalinna ning päeva lõpetasime kinos romantilise filmiga Prantsuse paar. PS! Kindlasti soovitan filmi vaatama minna. Prantsuse filmidega üldjuhul ei eksi.
Täna ärkasin tund aega varem, et Teiega lobiseda, kuna kell 10 pean juba olema Liipa Talus, kus saame kokku JJ-Street perega, et arutada uue aasta plaane. Mida aga see imeline laupäev mulle edasi toob, seda hetkel veel ei tea. Kui elad koos Joel Juhtiga, siis igapäev on elu täis üllatusi :D.
Seda outfiti kandsin Rootsis viimasel päeval, kui Meryl viis mind Lommasse, mis on mereäärne kuurortlinn. See on kui unistsute elukoht – ilusad majad, meri, rand, puhtad tänavad ja armsad kohvikud. Tahtsin meie reisi lõpetada roosas H&M Conscious Exclusive kollektsiooni kleidiga. Jalas kandsin halle New Balance, mis sobib selle kleidiga kui valatult. Muideks kandsin seda sama komplekti eilsel Lancome brunchil ning positiivsed kommentaarid saatsid mind terve päeva jooksul. Millegipärast ei tunne end ümber kleitides kuigi hästi, siis just sellised oversize rõivad sobivad kõige paremini just eriti kiirel päeval. Pluss punkte lisavad taskud!
Käimas on taaskord blogiauhindade jagamine ja sellel aastal on konkurents eriti tihe, nii palju häid blogijaid on juurde tulnud ning kõigile tahaks anda hääle. Kui aga sinu arvates väärin mina just moeblogija tiitlit, siis hääletada saab SIIN. Igale kategooriale kandideerib vaid üks blogija, seega saad anda vaid ühe hääle. Leiad mind moeblogija kategooriast. Olen väga-väga liigutatud igast häälest ja teen teile juba kummarduse ette.
Räägime,
Kätriin

H&M Conscious Exclusive dress/ New Balance
20160522-IMG_8330
20160522-IMG_8344

20160522-IMG_8324

20160522-IMG_8294

20160522-IMG_8353
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s