BOMBER X PLEAT

k3
Juba täna sõidan Rootsi Merylile külla. Haha, kui veidar oli talle pool tund tagasi öelda “See ya”. Kuna lend väljub juba kolme tunni pärast, siis kahjuks väga pikalt teiega lobada ei saa. Pole isegi veel asju pakkima hakanud. Ilm on hetkel pisut jonnakas, see teeb pakkimise üpris keeruliseks. Kindel on see, et plaanime Kopenhaagenis ja Rootsis nii mõnegi outfiti üles pildistada, siis päris basic teksa ja t-särk ei tule kõne alla. Tahaks ainult suvised riided kaasa võtta, aga ainult lühikeste pükstega vist hakkama ei saa. Selle tripi jaoks soetasin Zarast kaks komplekti, aga need ostsin siis kui Tallinnas oli +22 soojakraadi.
Hommikul käisin veel kiirelt jooksmas ning esimest korda proovisin üle keha Vita Liberata isepruunistavat vahtu. Kuna mul kodus abikäsi ei olnud, siis ma ei kujuta ette milline mu selg välja nägema hakkab. Loodan, et päris kirju lehm ei ole :D.
Kiirelt ka paar sõna selle romantilise komplekti kohta. Plissee on olnud vist eluaeg minu üks suur nõrkus. Nähes seda kleiti Stradivariuses rippumas, ei olnud küsimustki, et kas osta või mitte. Kahjuks oli S suurus otsas, kuid minu õnneks saab nüüd ju Stradivariuse veebipoes tellimusi teha. Pakk oli kohal juba 5 päevaga! Proovisin seda kleiti koos I.M.E.L.I.S.E bomberiga ning pidin ka selle endale soetama, aga ma ei kahetse. Iialgi ei saa mööda panna roosa ja halli värvikombost. Ja nagu ikka, sneakers ja kleit on minu lemmik kombo.
Aga olgu, pean juba siin otsad kokku tõmbama, mõned töökohustused tuleb veel jõuda ära teha. Luban, et oleme Meryliga Rootsis aktiivsed blogijad, isegi kui tuleb surmaväsimus, siis leiame selle aja, et teiega kontakti hoida. Hhhh, niiiiiii oootan.

Käimas on taaskord blogiauhindade jagamine ja sellel aastal on konkurents eriti tihe, nii palju häid blogijaid on juurde tulnud ning kõigile tahaks anda hääle. Kui aga sinu arvates väärin mina just moeblogija tiitlit, siis hääletada saab SIIN. Igale kategooriale kandideerib vaid üks blogija, seega saad anda vaid ühe hääle. Leiad mind moeblogija kategooriast. Olen väga-väga liigutatud igast häälest ja teen teile juba kummarduse ette.

Pildid tegi super andekas Risto Štukert ning assisteeris Jessica Lainde.

Bomber and dress from Stradivarius / New Balance sneakers 
k2

k4

k6

k8

k1
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

2 thoughts on “BOMBER X PLEAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s