BEIGE X KHAKI

Kumu4

Laupäeval toimus Nordea Kontserdimajas meie tantsukooli suurim üritus Streetshow. Kontsert möödus suurepäraselt ning emotsioonid olid laes nii tantsijatel, treeneritel kui ka publikul. Aitäh kõigile, kes tulid meile kaasa elama!
Ema jäi peale etendust Tallinna. Eile külastasime Ilu sõnumit, olen sellest üpriski vaimustuses, messile tulid tõesti väga huvitavad firmad ning emaga lõime pisut raha tuulde 😀 . Lemmik ost on Balmaini juukse parfüüm, mis annab juustele imelise lõhna ning muudab need ülisiidiseks.
Outfit on seekord naiselik ning kannan oma lemmik värvikombot, milleks on beež ja khaki. Ei saa iialgi nendest värvidest mööda vaadata. Eriti ümber seelikuga on väga mugav kanda body. Jalas on aga minu uued lemmikud lace up kingad, olen neid juba päris mitmel üritusel kandnud + nendega tuleb veel palju outfite. Olen neid kingi näinud mitmel blogijal ning armusin koheselt. Esimesena vist kandis neid Jannid, kuid minu suurus oli kõikjalt välja müüdud. Ajasin neid pikalt taga ning lõpuks tulid Public Desire veebipoodi tagasi müüki. Mõtlen isegi, et peaks tellima veel samasugused mustad.
Rääkida on veel palju… neljapäeval lendan oma armsale sõbrannale Merylile Rootsi külla. Polegi vist ammu midagi nii väga oodanud, kui seda hullumaja, mis meil seal saama hakkab. Meryl on kellapealt asjad paika pannud, kuna teha ja näha on lihtsalt niivõrd palju. Arvestada tuleb tõsiasjaga, et kaks hullu šopahoolikut saavad kokku, siis poeretked on must have. Ta viib mind Rootsi võimsasse kaubanduskeskusesse, tõesti loodan, et katus minema ei sõida. Haha, tegime isegi diili, et hoiame üksteisel silma peal ja ilma hea põhjenduseta ei tohi ühtegi hilpu soetada. Laupäeval sõidame Kopenhaagenisse!!!! How coool is thaaat?!?!!! Tunnetan juba eos, et armun sellesse linna jäädavalt. Kuna ka selle linnaga on Meryl sina peal, siis taaskord on ajakava punkti pealt paigas. Kõigele lisaks tuleb meil kuue tunnine sõit Stockholmi, et tagasi sõita Eestisse. Tuleme laevaga, kuna peame tooma tagasi tema väikse Fiati. Igatahes ka see mitme tunnine auto-ja laevasõit tuleb väga fun. Et meie tegemistega kursis olla, siis Snapchati hoiame 24/7 soojas (katriinkubar ja MerylMagi).

Käimas on taaskord blogiauhindade jagamine ja sellel aastal on konkurents eriti tihe, nii palju häid blogijaid on juurde tulnud ning kõigile tahaks anda hääle. Kui aga sinu arvates väärin mina just moeblogija tiitlit, siis hääletada saab SIIN. Igale kategooriale kandideerib vaid üks blogija, seega saad anda vaid ühe hääle. Leiad mind moeblogija kategooriast. Olen väga-väga liigutatud igast häälest ja teen teile juba kummarduse ette.

Pildid tegi super andekas Risto Štukert ning assisteeris Jessica Lainde.

Missguided bodysuit (HERE)/ River Island skirt (HERE)/ Public Desire heels (HERE)
Kumu1

Kumu2

Kumu5

Kumu3

Kumu6
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s