FLORAL

Kumu6

Esimene outfit sellel aastal, mis on inspireeritud suvesoojusest. Selle hooaja märksõna on romantika. Kõikjalt võib leida taevasinist, beebiroosat, lõheroosat, helekollast ning eriti tähelepanelik šoppaja märkab ka rõivastel lillebukette. Just selle viimase üle olen kõige enam õhevil. Kõiges on süüdi kevad, mis tekitab südames ootusärevust ja headust.
Nali naljaks, aga selle outfiti eest vastutab H&M. Mõni nädal tagasi külastasin nende showroomi, kust väljusin just selle romantilise komplektiga. Nimelt valisin imelise ülepõlve ulatuva seeliku. Kuna minu garderoobis pole varem sellise lõikega seelikut olnud, siis otsustasin just selle kasuks. Kusjuures selle ülemise osa ehk body(või trikoo) tõi mulle tagant ruumist Ester, kes teadis kohe mulle seda soovitada. Paar nädalat enne showroomi külastust olin seda body endale ostmas, see oli mul isegi kinni pandud, aga vot ei oska öelda, miks jäi see soetamata, võib-olla just selle pärast…Ausaltöeldes ei teagi, kas tegemist on body või trikooga, mina igatahes kannan seda mõlemat pidi. Ootan juba ühte eriti sooja suveõhtu kontserti või etendust, kuhu läheksin hea meelega just selle sama komplektiga. Leiad need tooted Postimaja H&M’st.
Last but not least, käimas on taaskord blogiauhindade jagamine ja sellel aastal on konkurents eriti tihe, nii palju häid blogijaid on juurde tulnud ning kõigile tahaks anda hääle. Kui aga sinu arvates väärin mina just moeblogija tiitlit, siis hääletada saab SIIN. Igale kategooriale kandideerib vaid üks blogija, seega saad anda vaid ühe hääle. Leiad mind moeblogija kategooriast. Olen väga-väga liigutatud igast häälest ja teen teile juba kummarduse ette.
Pildid tegi super andekas Risto Štukert ning assisteeris Jessica Lainde.

H&M trend skirt (HERE), body and headband/ Zara jacket/ Converse sneakersKumu4land

Kumu1

Kumu3

Kumu7

Kumu5

Kumu2land

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

One thought on “FLORAL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s