EVERYDAY CASUAL

_KTK4704

Minu eilne emadepäev möödus Helsingis koreograafia võistlusel koos oma super andekate õpilastega. Kahjuks ei saanud seda päeva nautida oma emaga, aga õnneks näen teda juba nädalavahetusel Streetshow kontserdil. Peale seda jääb ta paariks päevaks Tallinnasse, mis on super ajastus, kuna vajangi pisut eemal olemist kõigest. Kui elad kodust 160km kaugusel, siis sellised külastused väärivad ära märkimist.
Show of The Year võistlusel läks suuuuurepäraselt. Kõik kolm JJ-Street’i kava pääsesid finaali (finaliste oli kokku kuus) ning lõpp kokkuvõttes saavutasime kolmanda koha. Võistlustulle astus ligikaudu 180 gruppi, seega ilmselt paremini ei saanudki minna. Need, kes mind Snapchatis jälgivad on ilmselt väga täpselt kursis, kus me eile olime ja mida tegime. Ahjaa, olen muidu Snapchatis uus, kes tahab minuga igapäevaselt kaasas käija, siis kasutaja on katriinkubar. Kes vähegi huvitub minu tööst ja koreograafiast, siis ootan teid väga-väga sellel laupäeval Norde Kontserdimajja Streetshowle! Kes aga pileteid soovib, siis kirjutage mulle.
Täna aga toon teieni kolmada ja ühtlasi ka viimase elvogue.com outfiti. Viimast komplekti iseloomustaksin sõnaga everyday casual. Kes meist ei armastaks mugavust, kvaliteeti ja unikaalsust, siis täpselt selles outfitis on kõik need olemas. Kõige enam lõid silmad särama Juicy Couture biker nahktagile. Ideaalne lõige, disain ja see sügav sinine värv. Jalga sobitasin Burberry Brit mustad püksid väikse nahkse detailiga. Elvogue.com veebipoes ringi kolades jäi koheselt silma Dolce&Gabanna top (usute või mitte, aga see maksab kõigest 34€). Kes aga fännavad pealuusid, siis leiate need elvogue.com lehelt.
Kuni maikuu lõpuni saad need tooted endale soetada 10% odavamalt, kasutades koodi K2TRIIN10.
Pildid tegi Kais Tolmats.
Makeup by Katre Krik
Juuksed tegi Anni Tedremaa.

Juicy Couture jacket (HERE)/ Burberry Brite jeans (HERE)/ D&G top (HERE)/ Jeffery Campbell ballerinas (HERE)/ Chanel bag (HERE)
_KTK4720

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook
Follow me on Snapchat: katriinkubar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s