PATCHES

khaki10

Kujutan ette, et igast blogist võib lugeda praegusest ilmast. Pole midagi teha, ka mina alustan postitust ilmast. Praegu on pisut kiired ajad olnud, kuna nädalavahetusel sõidan õpilastega Soome koreograafia võistlusele ning juba järgmisel laupäeval on kaua oodatud Streetshow (Piletilevis on piletid juba otsakorral, aga võta minuga ühendust, kui soovid soodushinnaga pileteid saada). Need kaks tihedat nädalavahetust võtavad juba päris suure aja, kuid luban, et blogi ei kannata. Eelmisel ja samuti ka sellel nädalal on olnud juba nii palju shoote, mis kõik on mõeldud blogisse, seega hakkan teid varsti postitustega pommitama.
Need pildid tegime Jessicaga pühapäeval, sest vaadake neid ilmasid, praegu tuleb nii palju shoote teha kui võimalik, sest teades Eesti muutliku ilmastiku, siis jah…Olen piltidega väga rahul, aitäh sulle Jessica!
Siiani ei saa embleemidest üle ega ümber, kui seda jakki nägin, hakkasid jalad all värisemas. Perfektne jakk kevadeks ja suveks, sest teadagi suvel ilma jaki/kampsunita/pusata uksest ei välju. Kindlasti näete seda veel ja veel minu blogis, sest kavatsen sellega terve suve ringi rokkida. Seda on nii lihtne kombineerida, eriti äge on heledate lõhkiste teksadega, k.a lühkaritega. Igasugune tennis/sneakers läheb sinna alla valatult, seega easy breezy 🙂 . Ja minu teada seda leidub veel praegugi nii Ülemiste kui ka Viru Zaras või telli mugavalt internetist.
Räägime,
Kätriin
Zara jacket (HERE)/ River Island jeans/ H&M canvas (HERE)/ Michael Kors bag

khaki6

khaki8

khaki9

khaki11

khaki7

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s