GHD PLATINUM REVIEW

ghd3

Ilusat esmaspäeva armsad! Tänane päev algas eriti vara, tõusin juba kell 8.00, tegin 10 km jooksuringi, jalutasin Bennuga, sõin maitsvat hommikusööki ning nüüd on perfektne aeg kirjutada blogipostitus. Laupäeval käisime JJ ja sõpradega Draamateatris vaatamas Rahauputust, see on parim komöödiaetendus, mida siiani näinud olen. Peale teatrit suundusime kurikuulsasse restorani Controvento. Haha, olen vist viimane eestlane, kes seal varem käinud ei ole. Nali naljaks, aga soovitan kindla peale sinna patustama minna.
Aga äkki jõuaks lõpuks asja juurde. Kuna pole saanud teiega muust ilmast rääkida, siis kasutasin seda võimalust. Paar päeva tagasi rääkisin, et reedel lähen tutvun ghd (e. good hair day ja seda see on) toodetega ning millega ma sealt uksest väljusin…uute ghd platinum Serena Pearl Styler sirgendajatega!!!! Oh god, olen nendest nii pikalt unistanud, kuna minu juuksur kasutab samuti ghd sirgendajaid, siis teadsin juba ammu millega on tegemist. Juuksuritoolist lahkudes ei saa iialgi oma käsi juustest eemale ja nüüd need kaunikesed on mul endal olemas. Haha, juuksur ütles mulle, et sirgendajatest sõltuvusse ei satuks, aga seda ma talle hetkel lubada ei saa (tervitan Sandrat :D).
Limiteeritud väljaandes sirgendajad on inspireeritud Azorese troopikast, omades unikaalset pärlkattega viimistlust. Nende imeline välimus ei ole tegelikult peamine põhjus, miks soetada endale ghd sirgendajad.

  1. Tri-zone tehnoloogia tagab stabiilse temperatuuri 185 kraadi, mis on ühtalasi ka kõige ohutum kuumus juuste töötlemisel.
  2. Tänu platinum plaatidele vähendavad juuste katkemist võrreldes teiste sirgendajatega enam kui 50%. See on kõige mõjuvam põhjus, miks valida ghd platinumi.
  3. Ghd sirgendajate ovaalne kuju soodustab väga lihtsalt keerata lokke.
  4. Lihtne käsitleda, kuna aerogel isolatsioon jahutab sirgendajate välispinda.
  5. Juuste sirge tulemus püsib kuni järgmise pesuni (järele proovitud).
  6. Ühest tõmbest piisab, et saavutada laitmatu tulemus.
  7. Kasutamisvalmis kõigest 20 sekundiga.
  8. Kes veel pisut kahtlevad ghd sirgendjates, siis 2 aastat on garantiid, mis julgustab toodet ostma.

Last but not least. Kuna teen koostööd tõesti ainult parimate brändidega, siis soovitan igaühel see investeering teha. Teen selle sulle natuke kergemaks, kasutades kupongi katriin30, saad kõigile uue kollektsiooni AZORES toodetele (ghd platinum Serene Pearl ja ghd Atlantic Jade, ghd Marine) 30€ allahindlsut. Selleks tuleb külastada www.decoris.ee veebipoodi ja kassas sisestada kupong katriin30. Kuna lõpetamised on tulemas, siis miks mitte paluda see endale lõpukingiks. Allahindlus kehtib mai lõpuni.
Ära unusta piiluda ka ghd Eesti Facebooki lehte, kust leiad palju erinevaid videosi, et mida kõike saab ghd sirgendajatega teha.
Räägime,
Kätriin

ghd1

ghd2

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s