BEHINDE THE SCENES W DECORIS SHOWROOM

DSC_1114

Vähem kui nädal tagasi, täpsemalt reedel külastasin esimest korda Decoris Showroomi. Tegelikult ei läinud neile külla lihtsalt niisama, nad on turule tulemas uue teenusega, mida mina veel varem kohanud pole.
Mul on super hea meel, et saan koostöös Decoris Showroomi ja ghd’ga olla osake uuest teenusest “Soengumenüü”. Tegemist on peagi valmiva veebikeskkonnaga (www.soengumenu.ee), kus klient saab valida endale meelepärase soengu spetsiaalselt disainitud menüüst. Sealt leiab täpse kirjelduse, millise pikkusega juustele on pildil olev soeng sobivaim, kaua võtab aega selle tegemine ning kui palju see maksab. Uue teenuse keskmeks on rahulolev klient, kes saab alati soovitud tulemuse. Soengumenüüst leiab erinevaid kategooriaid, nagu näiteks Red Carpet, High Fashion, Vintage, Põnevad punutised (kuhu kuulub minu soeng) jne. Mina olen igatahes super elevil uuest teenusest ning tahaks teile juba näidata meie lõpptulemust.
Juba homme külastan taaskord Decoris Showroomi, et tutvust teha ghd toodetega ja peagi teen ka sellest väikse ülevaate.
Räägime,
Kätriin

DSC_1126

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

One thought on “BEHINDE THE SCENES W DECORIS SHOWROOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s