EMBLEMES

Hommik mu armsad! Täna tuleb eriti pikk ja töine pühapäev, aga seda kõige paremas mõttes. Nimelt on täna Streetshow kavade ülevaatus või pigem suurem eelproov, kus kohale tuleb ligi 500 tantsijat. Kes ei tea mis on Streetshow, siis lühidalt öeldes on see tänavatantsuetendus, mis toimub 14. mail Nordea kontserdimajas. Kes vähegi käib teatrites või kontserditel, siis soovitan soojalt soetada endale pilet etendusele “Neli Nägu”, mis aitab kõigil mõista nelja stereotüüpi – sangviinik, flegmaatik, koleerik ja melanhoolik (leia pilet SIIT).
Pisut juttu ka outfitist. Kusjuures see on minu teine shoot selle riietusega, sest esimene läks nii metsa, kui üldse minna sai. Olen so in love embleemitud riietest, need lisavad nii palju mängulisust. Tegelikult on tark neid ise lisada basic teksadele, särkidele, bomberitele jne. Leiad neid kangapoodidest, tegelikult olen neid näinud isegi mõnes kiirmoebrändi poodides, nagu näiteks Stradivariuses. Ise nii tubli kahjuks ei ole, kui leian pisut rohkem aega, siis vb meisterdan isegi mõned unikaalsed teksad.
Räägime,
Kätriin

Jeans and jacket from Mohito/ sunglasses and sneakers from H&M
ü2

ü10

ü7

ü8
ü11
ü6

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s