MOEBLOGIJATE KIRBUTURG

Ja läbi see saigi…oh kui lahe oli teid kõiki näha! Minu jaoks oli Moeblogijate Kirbuturg esmakordne kogemus, seega ei oska hinnangut anda, kuidas sellel aastal üritus läks. Aga sellel ei olegi mingit vahet, et kas šoppajaid oli eelmisel aastal rohkem või vähem. Kohale tulid ikkagi need lugejad, kellele me kõige rohkem korda läheme. Suur-suur aitäh, et tulite kohale ja nii tore oli teiega tutvuda. Kui sain kellegi õnnelikuks teha mõne uue riideeseme/ jalanõupaariga, siis minu missioon on täidetud. See oli tõesti üllatus, et teid oli nii palju ja et huvi riietele oli niivõrd suur, et minu stange oli massiga liikunud keset platsi. Koju viisin tagasi mõned üksikud esemed, mis jäävad ootama uusi omanike. Ja vabandan nende ees, kes soovisid, et pilditaksin asjad üles ja paneksin mõned esemed ka interneti müüki. Kuna mu kapis siiski leidub veel paar pärlit, siis kindlasti lähitulevikus teen online müügipäeva.
Suur aitäh korraldajatele, et valisite minu 🙂
Loodetavasti näen teid kõiki juba järgmisel aastal.
Räägime,
Kätriin
_DSC6523

IMG_3041

IMG_3051

IMG_3141

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s