WEBSITE FAVOURITE BOMBERS

Bomber jakid on üle võetud pilootidelt. Juba mõned aastad on need saanud moemaailmas palju tähelepanu, kuid sellel kevadel on võtnud lendurjakid hoopis teise suuna, kui ainult värvid ja erinevad siluetid. Praegu aga näeme moelavadel ja tänavatel oversized ja kõikvõimalike tikanditega bombereid. Lendurjakke ei leia ainult kiirmoe kettidest, parimad palad kuuluvad siiski tipp brändide pärusmaale nagu näiteks Phillip Lim, Fendi, Givenchy, Moschino, Alexander McQueen, Burberry Prorsum jne.
Bomber jakid sobivad absoluutselt kõigega, olgu selleks siis ametlik vorm, igapäeva teksad või kokteili kleit. Loodan, et see trend kestab veel mitmeid aastaid, kuna minu kapp vaikselt hakkab lendurjakkidest üle uputama.
Eestist saab kõige vingemaid ja just neid klassikalisi rohelisi bombereid oranši sisuga Streetshop One kodulehelt. Vaatasin, et neil on päris mitmed mudelid hetkel out of stock, aga kuna tegemist on basic toodetega, siis ilmselt on peagi oodata kaupa juurde.
                        1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5.HERE 6. HERE 7.HERE

bomber222

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s