NEW BALANCE X LACE UP HOODIE

Hommikul ärgates vaatasin esimese asjana aknast välja, kuna täna on plaan pildistada paar outfiti. Minu kahjuks sadas vihma, seega tänane päev ei alanud just kõige paremini. Homme tuleb ema paariks päevaks külla, mis tähendab seda, et pean täna olema eriti virk ja kraps, kuna pean mõned tähtsamad tegemised jõudma ära teha. Tahan pühendada need paar päeva maksimaalselt meile. Kindlasti külastame mitut restorani/kohvikut, kino, Kadriorgu ja vb ka spaad. Ehehe, tuleb tõeline ema ja tütre nädal 🙂
Natuke juttu ka outfitsit. Lõpuks leidisin endale perfektsed New Balanced. Teadagi on Eestis minimaalne valik ja netis surfates ei leidnud ka midagi nii erilist. Mõnikord ikka tasub Kaubamaja jalanõude osakonda piiluda! Sealt ma need siis soetasingi. Tegelikult leiate need nüüd ka Asosest, tasub piiluda. Ülesse panin lace up varrukatega pusa, mille Meryl tõi mulle Gina Tricotist juba paar kuud tagasi, kuid olnud leidnud sellele kasutust. Lõpuks lõikasin pusalt sildid ja eelmise nädala jooksul kandsin seda juba paaril korral. Tegelikult lootsin, et see on pisut pikem ja saan kanda over-the-knee saabastega, kuid natuke jäi ikkagi liiga lühikeseks. Kuid sobitan seda perfektselt teksade, leggingisite või nahk pükstega. Armastan just neid varrukaid, mis on juba nii mõnelegi silma jäänud. Oli ikkagi tark ost!
Räägime,
Kätriin
 Gina Tricot hoodie/ Zara pants/ New Balance sneakers (HERE)/ Ray Ban sunglasses
n8

n3

n4

n9

n6

n7

n5

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

4 thoughts on “NEW BALANCE X LACE UP HOODIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s