LACE UP BODYSUIT

Viimased päevad on olnud rohkem kui pöörased. Just selle ülimalt tiheda nädala juures ei ole saanud Teiega kontaktis olla. Pühapäeval oli Koolitantsu esimene voor, kus tegin koreograafia tublimatele õpilastele. Meil läks suurepäraselt, seda ei saa sõnadesse panna, kuidas ma imetlen oma tublisi tütrekesi. Nad tulid, tegid ja võtsid – pääsesime otse finaali ja saime ka publiku lemmikuks. Viie aasta jooksul, kui olen tüdrukuid treeninud, näen kuidas nad on arenenud, nii tantsuliselt kui ka suhtumiselt. Raske on unustada hetke, mil nägin neid laval ja kui enam ei suutnud pisaraid tagasi hoida. Aitäh teile kallid!
Päev pärast Koolitantsu sõitis Joel kaheks nädalaks poistega kotireisile. Minult see ju erilist pingutust ei nõudnud, kuid siiski on see pisike muutus, mis nõuab aega ja kohanemist. Praegu aga olen suurest väsimusest üle saanud ja püüan oma tegemistega tagasi joonele saada.
Eile käisime Jessicaga outfiti pildistamas. Jah, olen aus, mul oli väga-väga külm, aga tõesti enam ei taha pildistada karvaseid ja sulelisi. Sama palju, kui poodides rokib praegu kevad, tantsib ka minu hinges kevadmood, mis on ühtlasi vaieldamatu lemmik aastaaeg.
Alates eelmisest neljapäevast täiustab minu garderoobi must have  lace up bodysuit. Ammu on teada, et olen suur sõber lace up moega. See küll pole enam viimane moeröögatus, aga kuidas see lisab outfitile mängulisust ja seksikust on imeline. Seda saab kombineerida absoluutselt kõigega – olgu selleks siis sinised või mustad teksad, dressid, seelikud, sneakersid, kingad, saapad…ja seepärast olengi sellest nii sisse võetud.
Räägime,
Kätriin
 Missguided bodysuit (HERE)/ Zara coat/ River Island jeans/ Sunglasses and bag from Mangof7

f8

f6

f9

f5

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s