CALVIN KLEIN JEANS

Ilusat Vabariigi aastapäeva jätku! Ilma selleta ei saa ju postitust alustada. Võtsime JJ’ga eilsest vabast päeva kõike, mis võtta andis. Hommikut alustasime jõusaalis, sõime lõunat restoranis Vegan V (best place in town!), lasime toidul seedida vanalinnas jalutades, külastasime Mustamäe kino, nautides staaritoole ja üle pika aja tõeliselt väärtfilmi “Spotlight”. Muide nende kuulsate toolidega võib tõesti nii ära harjuda, et tavatoolidele ei tahagi enam tagasi minna. Film räägib Bostoni ajalehe toimetusest, kes hakkab uurima midagi väga-väga sügavat. Mida täpsemalt? seda ei taha Teile ette rääkida. Õhtu lõpetasime sõprade juures kohustusliku “pingviinide” paraadi vaatamisega. Meil juba väike traditsioon välja kujunenud, et riiklikel pühadel naudime üksteise seltskonda ning mõtleme välja erinevaid aktiivseid tegevusi, mida mäletame veel pikalt naeratus näol.
Täna aga lisan blogisse viimase minu, Meryli, Jake Farra, Sandra ja Calvin Kleini ühise projekti. Sellised koostööd annavad mulle nii palju lisa motivatsiooni ehitamaks oma blogi tugevamaks. Meil Meryliga juba uued ideed paberil kirjas, mis märtsis jõuab ka teostuseni.
Ära unusta vaadata Meryli viimast Calvini Kleini blogipostitust SIIN.
We are wearing denim from Calvin Klein Jeans. All available in Calvin Klein stores in Tallinn and Denim Dream online store – HERE
_JAK8413
_JAK8665
_JAK8257
_JAK8579
_JAK8327
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s