MEN’S FORMAL SHIRTS

Meenutades nädalavahetust, püüan salvestada igat sekundit. JJ pidas maha kõige lahedama sünnipäeva ever!!! Kui ma vaid oskaks oma emotsioone kirjeldada, siis teeksin seda suurima heameelega…Tundsin neil päevadel, kui palju on meie ümber armastavaid inimesi. Olen selle eest igapäev tänulik. Pidu hakkas laupäeva õhtul ja lõppes pühapäeva öösel (väikse pausiga :D). Esmaspäeval otsustas keha ja vaim end välja lülitada ning lubasin endale pikka und, mida olin juba ammu vajanud. Nüüd olen aga täis energiat ja proovin olla sellel nädalal maksimaalselt tubli.
Lisan siia tegusa nädala alguse puhul pildid, kus taaskord Meryli ja Pauliga ühendasime jõud. Ühise koostööna valmisid järjekordselt pildid, mida lasen ilmselt isegi ilmutada! Paul teeb lihtsalt nii imelist tööd ja Meryliga pildistades saan alati sellise energia paugu. Haha, tunnen end temaga koos pildistades isegi turvalisemalt, kui seda üksi tehes.
Seekord saime inspiratsiooni Stuart Weitzmanilt, kus modellid poseerivad ülepõlve saabastega ja meeste triiksärkides. Nähes S. Weitzmani pilte esmakordselt, armusin silmapilkselt. Need on nii maitsekad, ülinaiselikud ja stiilsed. Loodan, et saime Meryli ja Pauliga hästi hakkama :). Ära unusta täna piiluda ka Meryli blogi!!
Räägime,
Kätriin
DSC_2801
st1
DSC_3044
DSC_2840
DSC_2910
DSC_2849
DSC_3059

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s