CALVIN KLEIN

Üks nädal on jälle seljataga ja olen valmis kahe käega nädalavahetust vastu võtma. Ootan järgmist kahte päeva ülekõige. JJ saab sõbrapäeval aasta vanemaks ning seekord otsustasime, et tähistame seda korralikult koos sõprade ja sugulastega. See nädal oli tõelilselt crazy, kuid seda kõige paremas mõttes. Sünnipäeva korraldmine = täiskohaga uus amet, kuid suurima hea meelega panustan mälestustesse.
Mõni aeg tagasi rääkisin ühest suuremast projektist, mille oma team player’i Meryiliga ette võtsime. Lõime käed meie ühe kõige lemmikuma brändi Calvin Kleiniga. Lisaks sellele, et CK’i bränd sulandub minu maitsega, on nende klassikalised must-valged reklaamfotod nii maitsekad. Koostöös fotograaf Jake Farra, meikari Sandra ja CK’ga sündiski meie oma klassikalised #mycalvins pildid. Olen tööga ülirahul ja seda kõike tänu suurepärasele tiimile. Tegelikult meil Meryliga on sukasahtlis veel üks CK shoot, mida soovime peagi Teiega jagada.
Fännan CK’i basic riideid, nagu näiteks teada-tuntud pesu, T-särgid ja pusad logodega. Selleks shootis võtsimegi keskmeks just basic elemendid, milleks olid pesu ja valge T-särk. Leiad need tooted Calvini Kleini esindustest, mis asuvad Viru Keskuses ja Ülemistes, aga ole kiire, sest tegemist on best selleritega. Teine shoot on aga hoopis teisest puust, kuid luban, et see on ootamist väärt.
Ära unusta vaadata ka Meryli blogi, kus ta räägib ja näitab pilte sellest samast shootist, aga läbi oma silmade. Tasub lugeda!
Meryl’s Blog (click HERE)
Make Up Artist: Sandra Loit (click HERE)
Photographer: Jake Farra (click HERE)
Clothes from Calvin Klein (click HERE)
Räägime,
Kätriin
_JAK7924
_JAK8193
_JAK8121
_JAK8011
_JAK8067
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

2 thoughts on “CALVIN KLEIN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s