NÄLJANE NELIK “PEPS”

Long time no talk. Viimased 5 päeva on minu elust möödunud sellisel kiirusel, mida ei suuda isegi enam händeldada. Kui palju on mul Teile rääkida ja kui palju on siia blogisse peagi tulemas. Nädalavahetus möödus väga töiselt ning viimased kaks päeva olen jooksnud fotoshootide vahelt. Praegu aga rohkem midagi selle kohta ei räägi, kasvatan põnevust. Haha, olen ise ka nii elevil kõigest sellest, mis paari nädala jooksul siia postitama hakkan. Seega hoidke ikka kätt pulsil.
Kolmapäeva õhtu on ideaalne jutustada Teiega hoopis millesti imemaitsvast. Eelmisel teisipäeval lõunatasin Näljase Nelikuga. Nad ei vaja enam küll suurt tutvustamist, aga siiski…Tegemist on nelja noorukiga, kes einestavad Tallinna kohvikutes ja restoranides ning annavad oma Facebooki blogis (leia nad SIIT) hea ülevaate külastavatest söögikohtadest. Olen nende suur fänn juba pikemat aega. Nad tulevad appi just nendel hetkedel, kui pole ideid, kus oma kõhtu täita. Eriti lihtsaks teeb valimise Näljase Neliku informatiivne ja super ilusate piltidega Instagram (leia nad SIIT). Hoiatus! Ära jää nende kontot pikalt vaatama, vastasel juhul leiad end peagi istumas mõnes kohvikus/restoranis. Tean, kuna olen ise selle kõik läbi elanud :D.
Lõunatasime söögikohas PEPS, mis asub Tallinna kesklinna südames. Olen armunud miljöösse, mis on väga valgusküllane, pisut urbanistlik ning skandinaavialiku nüansiga. Sobib ideaalselt hommikusöögi nautlejale, kes hindab tervisliku algust oma päevale. Valikus on toitvad smuutid, värskelt pressitud mahlad, omletid ja minu lemmik smuutikauss. Kindlasti tasub uksest sisse astuda ka lõunal, kuna lisaks ahvatlevale menüüle pakuvad ka lõunasööki.
Kui tekkis PEPSi kohta suurem huvi, siis põhjaliku ülevaate annavad sulle Näljane Nelik – kliki SIIA. Lisasin piltide näol ka omad lemmikud. Head vesistamist.
Piltidega kostitasid Näljane Nelik.
Räägime,
Kätriin
pepss1
pepss3
Pepsi käsitsi valmistatud leib! Nämmmmm

pepss5
Klassika – kodujuust ja lõhe.

pepss6
Kümme punkti läheb baklazaani-kitsejuustu rullidele. Patt on mitte seda proovida.

pepss9
Mustsõstra-mango-banaani smuuti, müsli, chia seemnete, kookospiima ja marjadega/puuviljadega. Perfektne ärataja.

pepss8
PEPSi hitt – paksud vahvlid (ja see karamelli-toorjuustu kreem…WAU).

pepss10
Hoian oma käes puhast armastust – küpsise, valge šokolaadi, sidrunikreemi ja beseega maius.

pepss7
Lisaks proovisime ka Spoony maitsvaid šokolaadikuubikuid (leia nad SIIT).
PS! PEPSi menüüst neid ei leia.

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s