WINTER LOOK

Leidsin kaamerast paari nädala taguse outfit shooti, mille tegime Jessicaga enne Iris Janvieri showroomi minemist. Sellist pildistamise kogemust ei soovi enam iialgi üle elada, meil mõlemal oli nii külm, et ei mäletagi millal oleksin nii ära külmunud. Peale shooti jooksime kõige lähemasse kohvikusse, et kuidagi üldse ellu jääda. Õnneks need kõige külmemad ajad on nüüd vähemalt seljataga (loodame). Seega täitsa võimalik, et korraldan uue välishooti.
Outfit polegi tegelikult nii eriline/lahe, pigem olen vaimustuses valgusest ja taustast. Kandsin sellel päeval all black everything, sest mõnikord see päästab päeva. Nii ootan kevadet, et anda oma blogile uus hingamine. Siseruumides pildistamine ei ole kohe üldse minu teema. Õnneks meil Meryliga mõned shootid planeeritud, mis loodetavasti lisab särtsu.
Jaaa kui Te soovite, et ma midagi kindlat postitaks, siis ikka ja alati kirjutage.
Räägime,
Kätriin
o8

o2

o3

o7

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

4 thoughts on “WINTER LOOK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s