EVERYDAY OUTFIT

Enne tegusat nädalavahetust postitan siia kiire outfitika, mis on üpris erinev eelnevatest. Eelistan pilte teha väljas, aga talvel pole see tegelikult üldse nii lihtne. Selleks kasutasin sooja ja hea valgusega H&M showroomi.
Outfit ise on ju lihtne, ammused sõbrad nahkpüksid, Timbad ning ülesse panin väga basic t-särgi ja kampsuni moodi asja. Selline näeb 80% välja minu igapäevane outfit. Väga pole üldse aega ennast maksimaalselt üles sättida, kui käid trennis, jooksed pidevalt kohtumiste vahelt ning kui väljas on pakane. Loodan, et olete rahul minu selle korra valikuga.
Nädalavahetusel kahjuks ei ole võimalik Teiega lobiseda, nimelt sõidan Tartusse ja Rakverre, kus aitan korraldada Back To The Basics koolitust. Kuid hoidke ikka näpp pulsil, sest peagi uus outfit blogis ning räägin pisut Iris Janver sünnipäeva peost.

                                               Whole outfit from Zara and Timbaso3

02

o1

o4

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s