RED CARPET MAKE-UP

Taaskord on L’Oréal uuendanud ripsmetuššide kollektsiooni. Seekord on tegemist False Lash Red Superstar ripsmetuššiga, millel on kaks otsa. Ühelt poolt leiame valge alustušši, mis muudab iga ripsme maksimaalselt paksemas ning annab volüümi. Teiselt poolt aga leiame musta ripsmetušši, mis pikendab ripsmeid ekstreemsustesse. Minu meikar Sandra oli ka üsna vaimustuses sellest ning kiitis eriti  alustušši.
L’Oréal tegi uue ripsmetušši jaoks uue veebilehe, kus valiti välja 6 blogijat (kuid veebilehel on 5), kes tegid oma nägemise järgi punase vaiba look’id. Naudin meikimist, kuid seekord usaldasin pintslid Sandra kätte. Kes veel mäletab, siis Sandra on minu juuksur, millest kirjutasin ka mõned kuud blogis (loe: SIIT). Nimelt teeb ta juuksuri töö kõrvalt ka meikimist, milles on ta täpselt sama hea! Sain sellel päeval megalt komplimente, tõesti super super super töö. Naudin Sandraga koostööd teha, kõik sujub alati 100% ning pole iialgi mitte mingisugust arusaamatust. Tegelikult meil on veel üks kuri plaan, nimelt peagi on meil Meryliga üks üüber vinge shoot tulemas ning Sandral on ka selles üks suur roll (loodetavasti).
Seekord kasutasime järgmisi tooteid:
jumestuskreem -True Match (3W)
ripsmetušš – False Lash Superstar, red carpet black
huuleläige (värv 407) (kuid segasin seda tumedama huulepulgaga)
lainer – Super Liner (ps! see on tõesti kõige lemmikum lainer üldse)
kulmupliiats – Brow Artist
+ Sandra meigikohvrit.
Tutvu Sandra tegemistega SIIN
Tutvu uue False Lash Red Superstar ripsmetuššiga SIIN (leia mind veebilehelt).

meik4

meik5

l1

l2

l3

l4

l5

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s