IRIS JANVIER

Eelmine nädal laekus minu postkasti kutse Iris Janvier moemaja poolt, kus mind kutsuti uue ja ka natuke vanema kollektsiooniga tutvuma. Olen müüdud! Usun, et Iris Janvier kaubamärk ei vaja enam suurt tutvustamist, tegemist on kindlasti ühe kõige populaarsema ja armastatuima moemajaga. Need naised teevad seal imesi.
Proovides ise alati olla maksimaalselt innovaatiline, imetlen seda poolt ka teistes. Iris Janvier on kindlasti  üks kõige omanäolisemaid, modernsemaid, funktsionaalsemaid ja viimistletumaid moebrände Eestis, mis teebki neist ka kõige innovaatilisema moemaja. Igal tootel on oma väike kiiks, olgu see siis kangaste või lõigete näol. Minu lemmik moemaja kasutab väga kõrgkvaliteetseid kangaid ja õmblused on vigadeta ning sealjuures hinnad pole kivist.
Eriti meeldib mulle, et must “klassikaline” kleit ei pea istuma ideaalselt kehasse ning neile meeldib seda tõekspidamist lõhkuda. Kleidid hoiavad kehast eemale, mis on ühtlasi ülimalt stiilne, maitsekas ja mugav. Iris Janvier kleidid sobivad kontorisse, pühapäeva brunchile ja punasele vaibale (mida üha tihedamini ka näeme), mis näitab selle brändi mitmekesisust ja funktsionaalsust. Armastan kanda naiselike rõivaid sneakeristega ning just seda nad üritavadki rõhuda, naised kandke tosse koos kleitidega…so stylish! Just nii sobitasin kokku ka oma lemmik disainid – mustad skinny püksid ja kleit.
Kes aga unistab Iris Janvier disainist, siis 13., 14., 15. jaanuaril voolab Kadrioru ateljees vahuvein ning hinnad on supersoodsad. Kindlasti võta sõbranna kaasa, sest 1 toode = -25%, 2 toodet = -35%, 3 toodet = 45%. Milline on Teie lemmik outfit? Tõstan mõlemad käed esimesele kleidile. Omalt poolt soovin Iris Janvier meeskonnale pikki moodsaid aastaid.
Super tänud ka Jessicale, kes aitas mul pilte teha.

iris4

iris5

iris6

iris8

iris7

iris10

iris9

iris18

iris19

iris20

iris14

Iris1

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s