BEIGE X BLACK

Nagu olen teile juba korduvalt lubanud, et näete lace up saapaid veel ja veel ja veel ning ma ei valetanud, haha. Vabandan juba ette ära, kui teil on nendest kõriiinii, aga hetkel mul on tõesti nii suur vaimustus nendest saabastest ja need annavad mulle nii palju inspiratsiooni. Meryl lubas postitada mõned lingid, kust neid saapaid saab, varastan temalt selle hea idee ja panen ka mõned lingid teile. Samuti kordan veelkord Meryli sõnu, et tegemist on maailma kõige mugavamate saabastega. Nii need saapad küll välja ei paista, aga annan oma ausõna!
Ok, jätame nüüd need saapad…hoopis tähtsam teema on see, kui tänulik ma olen, et mul on selline sõbranna nagu Meryl. Tunnen teda juba aastaid, kuna elasime samas linnas ja ta oli minu venna klassiõde, kuid tõsisemalt hakkasime suhtlema 2015 aastal (oh, see on veel üks tähtis põhjus, miks 2015 aasta läheb ajalukku). Mis saab siin elus veel tähtsam olla, kui sinu perekond ja lähedased sõbrad? Meie mõttemaailm on üks-ühele. Haha, üleeile isegi minult keegi küsis, et kes keda matkib, sest meil on nii sarnane maitse, aga vastus on lihtne, me ei jäljenda üksteist! Ega me ise ka naerame koguaeg, et appi jälle samad asjad. Kusjuures saame inspiratsiooni sarnastest allikatest ning ilmselt siit ka üks põhjus, miks meie maitsemeeled ühtivad. Varasem koostöö Meryliga on läinud super hästi ning oleme saanud head tagasisidet. Siin on meie selle aasta esimene ühine shoot ning jaanuarisse oleme paigutanud neid veel päris mitu. Seekord pildistas meid Meryli poiss Joonas, thank you!
Seekord kombineerisin mustad saapad ühe oma lemmiku ning ajatu bodycon kleidiga, mille soetasin eelmisel aastal H&M trend osakonnast. Kusjuures see kleit oli mul aastavahetusel seljas, kuid jalas olid beežid klassikalised kingad. Musta ja beeži combo on super naiselik ja fresh, so in love!
Saapad – SIINSIINSIIN SIINSIINSIIN
Tutvu Meryli blogiga SIIN
Räägime,
Kätriin
                   My outfit – Boots from Nelly/ Dress from H&M Trend/ Blazer from H&M
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

6 thoughts on “BEIGE X BLACK

  1. Mh, miks see masin mul kommida ei lase? Igatahes ma tahtsin mainida, et teie jalas on ilusad küll,aga mul on suure varba kõrval olev varvas nii retarded, et ripuks saapast välja. See oleks kindlasti “kaunis” 😀 Seega jätan sellised kaunid saapad teie kanda, kellel normaalse inimese jalad 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s