FAUX FUR X LACE UP

Nii harjumatu kui see ka pole, tuleb endale tunnistada, et üks aasta on taaskord möödunud linnutiivul. Mul on alati raskusi, et meelde jätta uue aasta uus number. Eriti mäletan kooliaegadest, kui kontolltöödele kirjutasime oma nime kõrvale ka kuupäeva. Olenemata sellest, et aasta möödus kiiresti, oli see kindlasti üks kõige meeldejäävamaid aastaid (ilmselt ütlen sama 2016 aasta kohta, sest nii see ju tegelikult olema peaks). 2015. aastal võeti mind House of Ninja liikmeks (sellest saate lähemalt lugeda SIIN), käisin ära unistuste linnas New York, uus kodu ning mis peamine, 2015 aasta on minu jaoks blogimise aasta. Sügav kummardus läheb teile, minu kallid lugejad, ilma teieta poleks see blogi. Võin selgelt ja julgelt öelda, et ma ei vahetaks blogimist enam mitte millegi vastu, kõik need uued inimesed, armsad koostööpartnerid, tohutu kogemuste baas ning uued avatud uksed. Ootan juba põnevusega, mida toob aasta 2016.
Aasta esimest postitust alustan oma lemmik saabaste, faux fur jope ja päiksepaistega. Olen tõesti nende piltidega rahul ja eriti fotograafiga, kes on nii lühikese ajaga nii-nii palju arenenud. Aitäh Jessica! Pildistasime outfiti -15 kraadiga. Haha, siiani ei saa aru, kuidas sellega üldse hakkama sain, ilmselt viisin oma mõtted teisele tasandile. Jope on tegelikult üliõhuke ja saabastel on varbad väljas. Tore et terveks jäin.
Räägime,
Kätriin
                     Nelly boots, Zara knit dress, Zara faux fur jacket, Mango sunglasses
p3

p10

p12

p5

p1

p8

Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

2 thoughts on “FAUX FUR X LACE UP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s