MY FAVORITES

Üks minu kõige eelistatumaid outfite on naiselik ja sportlik käsikäes. Olen seda tegelikult juba korduvalt ka kirjutanud, aga kuna tänase outfit of the day kombineerisin naiseliku kasuka sportlikute ja mugavate Timbadega, siis pidin seda taaskord mainima.  Suvel meeldib mulle kombineerida spordirõivaste logodega särke seelikute või isegi viigipükstega ning jalga loomulikult mugavad sneakersid.
Praegu on mul tõsine nahkpükste vaimustus, talvel on need tõesti asendamatud ja lisaks on neid ülimalt lihtne kombineerida. Need sobivad vabalt tossude, saabadaste kui ka kingadega. Mulle meeldib kõige enam neid kanda t-särgi või dressipluusiga. Ilu ja mugavus käsikäes :).
Rääkides riietest, siis ilmselt olete märganud, et on alanud aasta suurim allahindluste hooaeg. Haha, eile läksin “natuke” hoogu ja premeerisin end pistu ette :D. Tegelikult kui mitte pead kaotada, siis isegi sale ajal on päris tark teha suuremad ostud, nt täiendada oma basic garderoobi. Super võimalus on praegu soetada endale täisnahast kingad või nahktagi. Peagi tahan teile kirjutada “basic” toodetest, parimatest allahindlustest ja näidata oma viimaseid oste.
Musiiid,
Kätriin
Kenzo sweatshirt/ Bikbok trousers/ H&M leather gloves/ Timberland/ hand made coat

ppppp

pppp

p1Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s