VICHY

Tšau! Kuidas teie jõulud möödusid? Mina olen igatahes oma pühadega väga rahul. Seekord siis kostitasin 24 aasta jooksul esimest korda oma vanemaid. Imelik oli jõule pidada Tallinnas, aga õhkkond oli nii hubane, et sellel polnud isegi vahet, et seekord olime linnas ja ilma lumeta. Kurb oli ainult see, et 25ndal kallas vihma nagu oavarrest, seega meie vanalinna jalutuskäik jäi tegemata. Nüüd tuleb aga oodata lärmakaid pühi.

Jõuluvana oli sellel aasta eriti lahke, suured tänud minu koostöö partneritele! H&M, Maybelline, L’Oréal, Kiehls and last but not least Vichy, millest nüüd tuleb ka pisut juttu. Päev enne pühi helises minu telefon ja Cargo tõi mulle väga ootamatu üllatuse. Paki sees oli minu lemmikud Vichy tooted – niisutusgeel, silmaümbrust toniseeriv palsam ja mitsellaarne puhastusõli.
Loe allpool toodete kirjeldusi.
Musid,
Kätriin
vichy1

vichy2
AQUALIA THERMAL DAY SPA niisutusgeel – sobib ideaalselt tundlikule ja niisutamist vajavale nahale ning aitab väsimusmärkide vastu. Sobib normaalsele ja segunahale. Imendub kiiresti ning ei jäta rasvast tunnet.

AQUALIA THERMAL silmaümbrust toniseeriv palsam – vähendab silmaaluste turseid, hommikused tumedad sõõrid ja õhtused väsimuslohud.

PURETE THERMALE mitsellaarne puhastusõli – selle sarja must have! Veega kokkupuutel muutub õli mitterasvane tekstuur piimjaks emulsiooniks. Sobib näole ja silmadele. Puhastab naha ebapuhtusest, rasust, surnud rakkudest ning ka veekindla meigi. Ei jäta nahale õlist ega kleepuvat tunnet.

vichy3

Vichy tooted tekitavad tõesti väga usaldusväärset tunnet, kuna tooteid leiad apteegist.
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s