OVER THE KNEE BOOTS

Minu uus lemmik outfit on ülepõlve saapad ja peale kas kampsun, over size pusa vms suurem ja lohvakam riideese. Tellisin endale nüüd ka kolmandad pikad saapad, seekord siis mustad väga klassikalised ning kontsaga. Nii kandes näeb outfit välja naiselik, kuid samas casual. Iialgi ei eksi beeži mantliga, mis on lihtsalt A&O.
Muide pean üles tunnistama, et see shoot oli tegelikult siiani kõige ebameeldivam. Tulin just parasjagu meigist (sellest räägin ka peadselt) ning väljas oli torm koos “kauni” vihmaga. Jessicaga otsisime kohta, kus saaks pilti teha. Leidsime siis ühe kangialuse, mis on siiani kõige jubedam koht, kus olen pilti teinud. Selle porise aja tuleb lihtsalt üle elada ja kuidagi sundida ikkagi outfit shoote tegema.
Aga muidu tegelikult on siiani olnud ikkagi väga emotsioonirikkad jõulud. Täna on mul juba kolmas jõulupidu ja need ei lõppe veel niipea. Seekord on siis istumine JJ-Street treeneritega Liipa Talus, mis on väike imedemaa. Praegu aga lippan poodi päkapikumütsi ostma ja teen väikse iluuinaku. Kui me veel enne jõule ei lobise, siis häid jõule mu armsakesed!
Muah,
Kätriin
H&M coat/ Zara cardigan/ Asos boots
Follow me on Bloglovin 
Follow me on Facebook

4 thoughts on “OVER THE KNEE BOOTS

      1. Ma olen vaadanud jah, aga nàiteks tavapäraselt on uk 8 meie 41 27 cm, aga neil vastab see uk 9. Nike, converse on alati ôige olnud, just môtlen nende enda tooteid :/

        Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s