#LindexSS16

Reedel käisin piilumas Lindexi kevad-suvi 2016 kollektsiooni telgitaguseid. Kollektsioon kõnetab 70ndaid, mis lööb laineid juba pikemat aega. Kõige enam tõstaksin esile helesinist kollektsiooni, kuhu on vahele pistetud valget pitsi. Väga IN on ka boheemlaslikud valged lohvkad pluusid, mida kannaksin teksapükste ja plokk-kontsaga. Kindlasti vajab märkimist sügav sinine pitspesu ning kollektsiooni ei kuulu ainult rinnahoidjad ja püksid. Kes on pikemat aega otsinud korraliku trech coat’i, siis LindexSS16 kollektsioonis on neid mitmes erinevas variandis, klassikalised ja natuke edevamadki. Vaikselt hakkab kevad-suvi poodidesse jõudma juba detsembris. Seega keep your eyes open!
Räägime,
Kätriin

Lindex7ss

Lindex1
Lindex5
Lindex2
Lindex3
Lindex6
Lindex4
Follow me on bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s