MY FLUFFY JACKET

Muchas Gracias on rrreedeee. Super teguderohke ja asjalik nädal ongi juba mõne tunni pärast seljataga. Üldjuhul ma ei ole see, kes vingub, et ahhh jälle esmaspäev, kuna enamjaolt võin öelda, et olen oma aja peremees ja need tegemised, mis mul teha on, neid ma naudin sajaga. Aga kellel saab olla midagi reede vastu, hehe?
Pühapäeval on ju esimene advent ning JJ’ga otsustasime, et teeme laupäeval jõulušopingu. Kindlasti tahame osta kuuseehteid, kaminale jõulusokid, dekoratsioon padjad, salvrätikud, küünlaid jms. Ostmisrõõmust on kindlasti kordades lõbusam kodu kaunistamine, mida plaanime samuti laupäeval teha.
Natuke juttu ka outfitist. Selle roosa fluffy jaki soetasin eelmisel aastal Zarast. Mäletan, et selle alghind oli 89.95€ ja ma nii pikalt mõtlesin, et kas mul on ikka seda vaja. Mõtlesin senikaua, kuni sellele tekkis uus hind 39.95€. Pärast sellist hinnamuutust oleks olnud patt seda karvikut poodi jätta. Lace Up pluus on pärit Gina Tricost, mille soetasin 2-3 nädalat tagasi Helsingist. Täna on plaan natuke treatida ja soetada endale veel üks lace up body (pssss, täna on ju Black Friday, yayy).
Mmm ja mis veel…aaa, kinno tuli uus Eesti film – Must alpinist. Tundub huvitav, kuna tegemist on trilleriga ning tõestisündind looga . Keegi on juba ehk näinud? Arvamusi?
Täna lähen tutvuma Lindexi kevad-suvi kollektsiooniga ning kindlasti teen sellest ka väikse ülevaate.
Pildid tegi andekas Kreete Uustalu.
C ya babes,
Kätriin
    Zara jacekt, heels/ Gina Tricot lace up cardigan/ BikBok pants
kätriin11
kätriin10
kätriin14
kätriin12
kätriin15
kätriin13
Follow me on bloglovin 
Follow me on Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s